top of page

Om EN:1

Duoen En:1 spiller musik i øjenhøjde, en til en. 
Små, fine og enkle arrangementer og nyfortolkninger af melodier de holder af - fra den gamle nordiske og franske dansemusik til nyskrevet folkemusik fra egen hånd.
Fælles for musikken er at det er den smukke melodi, det gode swing, eller en særlig stemning der binder hele repertoiret sammen med en rød tråd der fører lytteren gennem et rigt, betagende musikalsk landskab. 
 
Duoens lyd er kendetegnet ved nøgleharpens særlige middelalderklang der skabes af dens drone- og resonansstrenge, som sammen med guitarens sprøde toner smelter sammen og giver et helt unikt lydbillede.
 
Det var kærligheden til musikken og glæden ved samspillet der førte til duoens tilblivelse. Side om side har de spillet adskillige koncerter med både balkan/rockbandet Rækværk og folkbandet Rauna. Sammen fik de lyst til at udforske nye og kendte veje. 
 
EN:1 består af Thomas Birch, guitar og Carina Juul, nøgleharpe.
 
 
De spiller lyttekoncerter og til dans, til receptioner, ferniseringer, bryllupper og fest - eller en huskoncert hjemme hos dig! Meget kan lade sig gøre med lidt fantasi -  en koncert sammensat efter ønske er også muligt.  
FB_Banner_entilen_light.png
bottom of page